Sentmenat no es pot acollir a les noves mesures publicades al BOE

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 00:00

Tot i tenir menys de 10.000 habitants, la densitat de població és superior als 100 habitants/km2

L'Ajuntament vol aclarir que Sentmenat no compleix tots els requisits que es defineixen a la publicació al BOE d'aquestes últimes hores per tal de flexibilitzar la mobilitat i permetre l'obertura de bars, restaurants i comerços en la mateixa mesura que es permet fer-ho en la fase 2 del desconfinament.

Tot i que Sentmenat sí compleix el requisit de població, ja que és inferior als 10.001 habitants, no es compleix amb el límit de la densitat de població (100 habitants/km2). A Sentmenat es volten els 30 km2, pel que la densitat de població és, segons dades de Idescat, de 315 habitants/km2.

D'aquesta manera, Sentmenat no es pot acollir a la flexibilització de la normativa i, per tant, la mobilitat continuarà restringida, amb franges horàries, i els bars, restaurants i comerços seguiran amb la mateixa normativa establerta fins al moment.

La situació de Sentmenat és molt similar a la dels municipis del voltant, ja que al Vallès Occidental només compleixen tots els requisits 3 municipis: Rellinars, Sant Llorenç Savall i Gallifa.

Darrera actualització: 10.06.2020 | 11:33