Peus a terra, Cul enrere i Mans damunt la taula

Dimarts, 4 de febrer de 2020 a les 00:00

Can Sorts s'afegeix al projecte Sit Up, l'alça, una iniciativa de la Sala Puigvert amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A les aules de totes les escoles hi ha infants de diferents alçades que necessiten taules i cadires a la seva mida. Facilitar a cada infant una taula i cadira que s'adaptin a la seva estatura o bé incorporar a la cadira una alça per a reposar els peus són mesures molt indicades per a tenir cura de la conducta postural dels infants. El programa Sit Up, l'alça ha fet veure als alumnes de Can Sorts i Nostra Senyora del Pilar la importància d'aprendre a conèixer el seu cos, cuidar-lo i fer-se'n responsables.
   
Al llarg del curs, totes les aules de primària dels dos centres educatius tindran alces per als alumnes que les necessitin. Les alces estan especialment dissenyades per a acoplar-se a les cadires dels infants amb la intenció que  un cop asseguts, els malucs i els genolls formin un angle de 90º i que els peus toquin a terra.
   
L’ALÇA té el reconeixement del col·legi de fisioterapeutes, el col·legi de metges, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i està vinculat al teixit universitari del sector.
   
A més, el benefici econòmic d’aquest benefici de salut es transforma amb tractaments especialitzats, tal i com defineix la Missió del projecte.

Darrera actualització: 04.02.2020 | 13:58