Nous jocs a Can Canyameras

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 00:00

Can Canyameres de Sentmenat ja disposa d'una nova instal·lació per als més petits de la casa.

L’Ajuntament de Sentmenat té en marxa un projecte pel condicionament i l’adequació de diferents espais públics, com per exemple quatre parcs infantils del municipi. Es tracta de millores que tenen a veure amb el manteniment per combatre el deteriorament i també amb la renovació i instal·lació de nous jocs infantils als diferents espais. El joc forma part del patrimoni evolutiu de la societat, i és fonamental per a la salut dels infants i per millorar les seves habilitats i relacions socials. Després de les instal·lacions, els parcs en qüestió quedaran de la següent manera:

En conret, al local social de Can Canyameras s'ha instal·lat un multijoc, consistent en un tobogan i una malla en format de xarxa, un gronxador i una molla ovni.

L’actuació no es limitarà aquests quatre punts sinó que es preveu que durant l’any 2020 es portin obres de condicionament i renovació dels les instal·lacions de la resta de parcs infantils del municipi. A més, l’Ajuntament té l’objectiu de portar a terme durant la legislatura un nou parc amb jocs d’aigua adreçat a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys que durant els mesos d’estius farà les delícies de tots ells.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 17:24