L'Espai Jove La Tèxtil, contra les Violències Masclistes

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 00:00

Durant la setmana del 26 al 30 de novembre l'Espai Jove ha realitzat amb èxit diferents activitats de conscienciació amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra les Violències Masclistes.

Tant el dimarts 26 com el dijous 28 a la tarda, les joves van realitzar el taller de Samarretes feministes. Durant la sessió de dimarts les joves van realitzar els dissenys de les samarretes i la tarda de dijous, van fer l'estampació d'aquestes.

La tarda de dimecres 27 es va visionar el documental "Jo sóc la Malala" i més tard, es va realitzar un cinefòrum on es va discutir i debatre sobre aspectes com la lluita feminista, el dret universal a l'educació i el dret de la dona.

La tarda de divendres 29, es va portar a terme l'acció teatral de la companyia de teatre de l'espai jove "barrija-barreja" de temàtica dedicada a la lluita feminista, que va ser un èxit  i posteriorment, els i les joves de l'Espai Jove van llegir el manifest "25N: Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones".

Per últim, el dissabte 30 durant el taller de defensa personal a càrrec de la Montse Muñoz de Mon Taekwondo Sentmenat van donar eines de defensa personal femenina, tot passant una molt bona estona.

Darrera actualització: 05.12.2019 | 11:48