L’Ajuntament de Sentmenat porta a terme una actuació a la coberta del CEIP de Can Sort

Dijous, 19 de setembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament posa a punt el centre educatiu públic de cara a l’inici del curs escolar 2019-2020

L’Ajuntament de Sentmenat ha portat a terme aquest estiu actuacions de manteniment i reparació en l’equipament educatiu de Can Sorts com el canvi d’alguns vidres i portes, renovació del sauló del patí, millores en el sorral, entre d’altres. En destaca, per la seva importància i necessitat, una actuació de rehabilitació de la coberta de del CEIP Can Sorts que suposarà una millora energètica per al centre i acabarà amb les entrades d’aigua provinents del terrat.

Així aquesta darrera setmana, ha finalitzat l’actuació a la coberta de l’escola Can Sorts basada en la rehabilitació i millora energètica (impermeabilització+aïllament+graves) que es va iniciar el dia 1 d’agost amb l’objectiu de no interferir a l’activitat de l’escola un cop s’iniciés el curs acadèmic i aprofitant les vacances escolars. Per tal de complir amb les dates prevista de l’actuació, l’Ajuntament de Sentmenat ha vetllat perquè l’empresa adjudicatària adscriguis tot el mitjans personals i material necessari per poder respectar el termini, una de les prioritats màximes del consistori. A dia d’avui només resta col·locar la línia de vida i l’escala d’accés a la coberta, treballs complementaris i d’equipament de la coberta, que no afecten a la impermeabilització de la coberta, ni al funcionament de l’escola.

Aquestes actuacions s’engloben en un projecte de millora integral del CEIP Can Sorts, que l’actual equip de govern vol portar a terme fruit de manca d’actuacions dels darrers anys. De fet, s’està ja estudiant convertir l’equipament en una instal·lació de generació energètica amb autoconsum a través de la col·locació de plaques fotovoltaiques, maximitzant l’aprofitament de l’energia renovable, en una aposta per revertir el model energètic actual i anar cap a un model energètic orientat cap a la sobirania energètica (equipament verd).

A més, cal destacar que en breu s’iniciaran les reunions amb tota la comunitat educativa per gestionar la sol·licitud al Departament d’Ensenyament d’una segona escola amb l’objectiu de desmasificar Can Sorts i millora la qualitat educativa del nostre municipi.

Darrera actualització: 19.09.2019 | 16:13