La programació de Sant Menna 2019 ja està disponible!

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

Del dissabte 9 al dilluns 11 de novembre, la cultura popular omplirà els carrers de Sentmenat amb música, teatre i gegants, entre d’altres.

La celebració de Sant Menna, patró de Sentmenat, d’aquest 2019 ja té tota la programació definida. Al llarg dels tres dies, compresos entre el dissabte 9 i el dilluns 11 de novembre, hi haurà pràcticament una desena d’actes.

En primer lloc, el dissabte al vespre es podrà gaudir de teatre i música. A partir de les 20 h, la companyia de teatre “Nohisomtotes”  representarà “Les millors cireres no són les de Txèkhov” al Teatre del Coro, mentre que una hora més tard, a partir de les 21 h, a l’Espai Jove hi haurà concerts amb els grups locals 081, Panda i The Muerte, i també amb DJ Emeka.

D’altra banda, diumenge hi haurà protagonisme per la cultura tradicional. A partir de les 11.30 h del migdia, hi haurà la matinal gegantera organitzada per la Colla de Geganters, Grallers i Capgrossos de Sentmenat. Enguany anirà des del passeig Mestre Josep Duran fins a la plaça de la Vila i hi participaran les colles de Sentmenat, Rubí, Olesa de Bonesvalls i Castellar del Vallès.

El dilluns a les 12 del migdia hi haurà tant el repic de campanes al campanar romànic com l’ofrena floral a Sant Menna i la posterior missa solemne en honor al patró de Sentmenat. Ja a la tarda, a partir de les 18 hores, el pianista Joan Andreu Reyes interpretarà peces tradicionals catalanes i de la dècada de 1920 a la Biblioteca.

I, per últim, el Grup d’Amics del Museu Arxiu de Sentmenat ha organitzat visites guiades al Castell de Sentmenat per a cadascun dels tres dies de celebració. Les visites es faran de 12 a 1 del migdia.

Darrera actualització: 30.10.2019 | 09:42