Creix el nivell de l’esport femení a Sentmenat

Dissabte, 8 de febrer de 2020 a les 00:00

Sentmenat treballa amb l'objectiu de potenciar l'esport femení i és per això,  que des de l'Ajuntament s'impulsen actuacions adreçades a corregir les desigualtats que existeixen i a promoure l'intercanvi d'experiències que facin possible avançar cap a la igualtat efectiva.

És un fet que la visibilitat i el nivell de l’esport femení està cada cop més consolidat a Sentmenat i des de l’Ajuntament n’estem molt orgullosos d’aquest fet.

De tot això en tenim un bon exemple aquest cap de setmana, l’esportista setmenatenca Sandra García Fernández és present a la Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala per participar en la Fase Final dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala disputa aquest cap de setmana la Fase Final dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de futbol sala. De fet, aquest migdia, amb un gol de la jugadora local de Sentmenat, les jugadores han aconseguit el pas a la final després de guanyar a l’Aragó.

Es podrà seguir el partit de la final de Catalunya de demà diumenge dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en directe a través del portal web de l'FCF. 

Darrera actualització: 08.02.2020 | 20:43