Consells per una compra segura per Internet

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 00:00

Amb motiu del Dia Mundial del Consumidor, que se celebra el 15 de març, l'Assemblea General de la Xarxa Local de Consum ofereix un seguit de consells per la compra online.

L'Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona, va acordar l'any 2011 organitzar de manera periòdica una campanya comunicativa conjunta, adreçada a la ciutadania, per commemorar el Dia Mundial del Consumidor amb un lema unitari.

Enguany, l'acció se centrarà en la difusió dels drets dels consumidors en l'àmbit del comerç electrònic, sobre com exercir-los i com efectuar operacions comercials d'una manera segura.

L'objectiu prioritari d'aquesta iniciativa és conscienciar la ciutadania en el fet de consumir de manera responsable i evitar riscos de seguretat i privacitat, convençuts que la millor defensa davant aquest tipus de situacions és la informació i el coneixement dels usuaris.

La campanya inclou materials de difusió com ara cartells, bàners i un quadríptic informatiu, editat en català i castellà, amb consells i recomanacions per prevenir possibles eventualitats. Tots els materials, així com també l'agenda d'actes commemoratius a la demarcació de Barcelona es poden consultar en aquest enllaç.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 08:30