Cèlia Vila serà la cantautora que donarà el tret de sortida al primer Cicle de Cantautores de Sentmenat

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 00:00

El I Cicle de Cantautores tindrà lloc a la plaça de la Vila cada tercer diumenge de mes al migdia, del 16 de febrer al 21 de juny, i seran gratuïts.

Cèlia Vila (Calders, Moianès) es va enamorar de la música quan tenia quatre o cinc anys i des d’aleshores, no se n’ha allunyat. Encara que va començar estudis musicals de ben petita, no ha deixat d’aprendre també pel seu compte i de manera autodidacta. Un aprenentatge que ha traslladat d’una manera molt emocionant i amb molta sensibilitat a les composicions i als directes. Composicions que han pres forma aquest 2019, any en què ha publicat el primer EP, Teaghlach, un debut replet de vivències personals. La inspiració sorgeix arrel d'una sèrie d'històries viscudes en aquests últims anys que s'han transformat en cançons, des del cor directe als escenaris. Aquest any que ve comença un nou procés de creació que culminarà amb la creació d’un nou EP i iniciarà un procés de micromecenatge per finançar el projecte.

De fet, aquest diumenge 16 de febrer Cèlia Vila estrena el I Cicle de cantautores de Sentmenat amb un concert vermut a les 12.30 h a la Plaça de la Vila.

El repertori és molt divers i canviant, escull aquelles amb les quals gaudeix, aquelles que són especials per ella, per un motiu o per un altre. Cada concert, cada lloc és diferent. Les cançons que són més especials per la Cèlia i alhora les que ha tocat des del primer dia que va començar a cantar en públic, són: “Hallelujah” del Leonard Cohen i “Jueves”. A nivell musical, el 2017 va ser l’any en el qual s’ha iniciat en el procés de composició, i, en conseqüència, el repertori dels concerts ha variat.

Darrera actualització: 10.02.2020 | 09:01