Agraïment a l’excel·lent tasca que ha dut a terme l’ADF, Protecció Civil i la Policia Local per gestionar l’episodi de ventades d’aquesta passada nit i matinada

Diumenge, 22 de desembre de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Sentmenat vol agrair el treball de l'equip de voluntaris de l’ADF local, Protecció Civil i el cos de la Policia Local que durant la passada nit i matinada han col·laborat a les tasques de prevenció i de neteja dels afectes del temporal de vent.

En el transcurs de la nit, efectius i voluntaris, s’han mobilitzat i coordinat les tasques, amb l’objectiu d’ajudar a retirar arbres caiguts a la via pública, garantir els accessos al municipi i la circulació urbana, així com vetllar per la seguretat ciutadana  i la protecció de les persones. Per això, des de l’Ajuntament volem agrair molt sincerament la feina feta!

Sentmenat ha viscut, i encara a hores d’ara es viu, un episodi de vent que ha estat especialment intens fins a la mitja nit i que seguirà bufant amb força fins aquest migdia. A partir de la tarda i fins dilluns a primera hora tornarà a bufar vent però es preveu ho faci amb menor intensitat d'aquesta nit i matinada.

Protecció Civil de la Generalitat demana especial prudència en la mobilitat i en les activitats a l’aire lliure, ja sigui en zones urbanes pel risc de caiguda de branques, arbres o altres elements estructurals, com també a les zones rurals. Cal evitar aquestes zones arbrades, incloses les d'àmbit urbà, mentre bufi el vent fort a les zones afectades.

Mentre duri el vent fort a les zones afectades es recomana que les activitats previstes a l’exterior es realitzin només si es pot garantir la seva seguretat, comprovant que no hi ha risc de caiguda d’objectes que puguin produir danys. Cal tenir especial cura amb els elements mòbils tipus carpes o similars i amb la proximitat d’arbrat, bastides i murs de tancament susceptibles de ser inestables.

Darrera actualització: 22.12.2019 | 10:27

Imatges

Arbre caigut Arbre caigut