Afectacions de la vaga general del 18 d'octubre a Sentmenat

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 00:00

Amb motiu de la vaga general convocada per diverses entitats i sindicats durant la jornada de demà divendres 18 d'octubre, diferents equipaments i serveis del municipi es veuran afectats.

L'escola d'adults, l'espai jove i la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila quedaran tancats. A més, la resta de serveis funcionaran amb serveis mínims.

Per la seva banda, l'escola bressol vol comunicar a les famílies dels infants que l'escola estarà oberta, però que part del personal secundarà la vaga i, per tant, només poden garantir-se serveis mínims. Per aquest motiu, el desenvolupament habitual de la jornada escolar no està assegurat, tot i que el servei de menjador funcionarà amb normalitat pels infants que assisteixin i que l’utilitzin.

Serveis mínims de transports per a la vaga de demà divendres, 18 d'octubre

Amb motiu de la vaga general convocada aquest divendres, 18 d’octubre de 2019, i d’acord amb l’ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, s’estableixen els serveis mínims de transport de viatgers següents:

-Transports de viatgers urbans i interurbans: 50% del servei habitual. En tot cas, s’haurà de garantir com a mínim un desplaçament complert d’anada i tornada.

-Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA (Metro), Transports Metropolitans de Barcelona SA (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i TRAM Barcelona: 50% en hores punta, entenent per hores punta des de les 6:30h a les 9:30h i des de les 17:00 a les 20:00h; i 25% en horel vall

- Transport de Rodalies i Regionals de Catalunya operat per Renfe Operadora: 33% durant tot el dia.

- Servei d’autobús que uneix Barcelona amb el seu aeroport: 50% del servei habitual. En tot cas, s’haurà de garantir com a mínim un desplaçament complert d’anada i tornada.

Els operadors de transport podran establir la distribució del nombre d’unitats per línia, sempre que en còmput global no superi el màxim fixat anteriorment. Així mateix, s’estableixen com a serveis mínims tots aquells altres necessaris per al normal funcionament dels serveis fixats anteriorment.

 

Darrera actualització: 18.10.2019 | 12:17