El Coro de Sentmenat

El Coro és un col·lectiu històric i centenari que aglutina moltes de les activitats socials que es fan a Sentmenat. Compta amb mig miler de socis i està integrat per una dotzena de seccions: La Massa Coral, el Cor Jove, les Havaneres, el Teatre, els Balls, el Country, les Sardanes, els Excursionistes, el Ball de Gitanes... Cada setmana, més de 500 persones fan ús i treuen profit de les instal·lacions del Coro en les múltiples activitats que ofereixen les seccions, l'ànima de l'entitat. El més important però és que a la vegada, el Coro participa, promou i col·labora en moltes de les activitats que donen vida al poble i que fan d'altres entitats o institucions.

El Coro té vocació sentmenatenca: vol ser la casa de tothom i la seva raó de ser és contribuir a promoure totes les activitats culturals i socials que sorgeixen del poble. Tinguin l'origen que tinguin i vinguin d'on vinguin. Aquest ha estat l'esperit del seu naixement.

La Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca va ser fundada a l’any 1895 seguint la tradició de cors corals fundats arreu del país al segle XIX sota l'impuls de Josep Anselm Clavé. El seu objectiu era divulgar i potenciar l’associacionisme a través del Cant Coral, i de qualsevol altra activitat representativa de la cultura popular Catalana. A així continua essent.

Anselm Clavé, 46-48 - 08181 Sentmenat - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: info@elcorosentmenat.cat
Lloc web: www.elcorosentmenat.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.11.2020 | 13:21