AFA Can Sorts

L’AFA de l’escola Can Sorts és la representació de les famílies dels alumnes del centre dins la comunitat educativa. Formem part de l’aFFaC (Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya).

Com a qualsevol associació, l’AFA té una estructura organitzativa composta per una Junta Directiva que representa i gestiona l’associació durant el curs escolar. Està formada per un grup de pares i mares que són membres actius de l’AFA i que ofereixen una part del seu temps de lleure, dels seus esforços i dels seus recursos i habilitats personals amb l’objectiu comú de millorar el funcionament del centre i l’educació que reben el conjunt dels alumnes. Es potencia el treball en equip per implementar millores i donar servei i suport a les famílies de l’escola.

L’AFA dóna suport de manera directa a les famílies i a l’escola en tot el que sigui necessari. Treballa amb l’objectiu general d’aconseguir una escola pública de qualitat. Vol afavorir i fomentar la participació de les famílies en el dia a dia de l’escola, i col·laborar amb la direcció del centre per generar dinàmiques de funcionament que contribueixin a l’educació dels nostres infants.

L’AFA de l’Escola Can Sorts…

  • Representa i defensa els interessos educatius dels seus associats, tant famílies, com alumnes i professors del centre.
  • Treballa en col·laboració amb la direcció de l’escola i el claustre de professors, sense interferir en la seva tasca pedagògica.
  • Dona suport aportant serveis que ajudis a les famílies a conciliar millor treball i escola.
  • Sol·licita ajuts econòmics a les administracions públiques.
  • Promou activitats de formació que permetin un bon assessorament en la difícil tasca d’educar l’alumnat.
  • Col·labora en l’adquisició d’equipaments i/o material per a l’escola.
  • A través del Consell Escolar intervé en les decisions que afecten l’escola.
  • Gestiona i administra els recursos que aporten els associats que una escola de les dimensions com la nostra comporta, de la forma més acurada possible.
  • Servir de nexe d’unió entre l’escola i les famílies, perquè tots junts puguem obtenir una educació de qualitat per als nostres fills i filles.

ESPEREM EL SUPORT DE TOTES LES FAMÍLIES QUE FORMEN PART DE L’ESCOLA. SI ENCARA NO HO HAS FET, FES-TE SOCI DE L’AFA CAN SORTS I FORMA PART ACTIVA DE L’ASSOCIACIÓ. TOTS FEM ESCOLA!!

Joanot Martorell, 1 - 08181 Sentmenat - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937153422
Adreça electrònica: afacansorts@gmail.com
Lloc web: afacansorts.com/
Horari:  
La secretaria de l’AFA es troba situada a la planta baixa de l’edifici de la Masia i l’horari d’atenció a les famílies és: DILLUNS i DIMECRES: 9:00 a 13:00 h DIMARTS I DIJOUS: 15:00 a 17:00 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 25.05.2022 | 10:46