Promoció Econòmica publicarà setmanalment un butlletí amb informació per empreses, comerços i autònoms

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 01:00

Des del departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sentmenat, es començarà a publicar setmanalment un butlletí amb informació per donar suport al sector empresarial.

De forma setmanal i al web de l’Ajuntament de Sentmenat, el departament de Promoció Econòmica i Ocupació estarà publicant un butlletí pensat per a facilitar informació del món empresarial a les empreses, comerços i autònoms del municipi.

El butlletí publicarà les novetats més importants dels últims 7 dies del teixit industrial i comercial del municipi i la seva zona circumscrita, donant suport a les empreses que puguin mantenir la seva activitat, ajudant a facilitar a les que s’han vist obligades a reduir o suspendre la seva activitat a una ràpida reactivació i oferint suport a totes les empreses, comerços i autònoms per disposar dels recursos que compensin el perjudici que aquesta crisi ens està causant a tots.

Des de Promoció Econòmica es presenta aquest butlletí amb la voluntat que, a través dels seus continguts, serveixi d’estímul per obrir un canal de comunicació i doni pas a una millor col·laboració entre les administracions i les empreses.

 

Pots accedir al butlletí mitjançant aquest enllaç.

Darrera actualització: 16.06.2020 | 10:40