L'Ajuntament celebra el Dia Mundial de la Salut defensant un sistema de salut pública i universal

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 15:00

Ara més que mai, davant la crisi sanitària causada per la COVID-19, l'Ajuntament ha volgut celebrar dia mundial de la salut defensant la importància d'un sistema de salut pública i universal per a tothom.

El Dia Mundial de la Salut es porta celebrant el dia 7 d'abril des de l'any 1948, amb motiu de la necessitat de crear consciència sobre les diverses malalties que ens afecten mundialment i la importància de crear hàbits saludables en el dia a dia de les persones.

Enguany, aquest dia de la Salut arriba en un dels moments més crítics des de l'inici de la seva celebració, en mig de la lluita contra la pandèmia de la COVID-19 que es propaga a nivell mundial amb uns efectes devastadors.

És per aquest motiu que des de l'Ajuntament de Sentmenat volem aprofitar la seva celebració per exigir, ara més que mai, la importància d'una sanitat pública i universal i desitjar molta salut i força a totes les persones que estan patint totes les formes de conseqüència d'aquesta pandèmia.

Recordar que al web podeu trobar a l'apartat de COVID-19 diverses vies de suport (psicològic, econòmic, sanitari) a les que podeu accedir de forma gratuïta i altres apartats amb informació d'interès.

Darrera actualització: 26.08.2020 | 13:40