L'ADF col·labora en les tasques de desinfecció dels carrers i mobiliaris de la via pública

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

Des d'ahir a la nit, l'ADF s'ha sumat als esforços de la brigada municipal en la desinfecció de la via pública (parades de bus, baranes, contenidors, façanes de comerços, etc.) aportant personal i el camió cuba que se sol utilitzar per a la defensa forestal.

Com és conegut, el COVID-19 és capaç de sobreviure en materials metàl·lics fins a 12 hores, pel que el mobiliari urbà com parades de bus, baranes, contenidors o bancs són un focus d'infecció que cal controlar.

Des del 24 de març, poc després de l'anunci de l'Estat d'Alarma per pandèmia, l'Ajuntament de Sentmenat va decretar que el personal de la brigada treballaria en tasques de desinfecció per fer de la via pública l'espai més segur i higiènic possible, tant al nucli de la vila com a les seves urbanitzacions.

La brigada ha estat treballant durant les nits (per no afectar l'afluència de la via pública) amb una solució d'aigua i hipoclorit desinfectant portes de comerços i oficines, les portes del CAP, dels edificis municipals i del mobiliari urbà.

Des d'aquest dimarts, l'ADF s'ha sumat en aquestes tasques d'higiene incorporant personal i maquinària pesant, com és el camió cuba, que permetrà transportar una quantitat major de la solució desinfectant i agilitzar les tasques a realitzar. Per una major eficiència en els torns, des d’aquesta setmana l’ADF estarà treballant durant les nits amb el camió cubà i la brigada els reemplaçarà a les 6 de la matinada fins a l’obertura de comerços.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 12:15

Imatges

adc