MOVIMENT POPULAR, PER CANVIAR-HO TOT

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Gener i Febrer de 2021

#LaVidaAbansQueElCapital El passat 25 de gener el grup de pensionistes de Sentmenat va convocar una concentració per dir NO a la Reforma del Pacte de Toledo. En els darrers 40 anys, s’ha criminalitzat la gent gran per viure massa anys i s’ha presentat l’esperança de vida com un problema.

  • Per una pensió mínima per sobre del SMI i el 60% del salari mitjà.
  • Pel 100% de la jubilació amb 40 anys cotitzats.
  • Acabar amb l’escletxa de les pensions entre home i dona.
  • Pensió viduïtat del 100%.

#ElPobleManaElGovernObeeix Diferents col·lectius sobiranistes de Sentmenat (CDR, ANC i CxR) recullen signatures en favor de la campanya d'Òmnium per reforçar la proposta de resolució de llei d’Amnistia que es debatrà al Congrés dels Diputats.

Demanem la immediata posada en llibertat de les preses polítiques i que es reparin els danys causats a les persones represaliades, a les seves famílies i als col·lectius dels quals formen part. Cal preveure mesures en relació a tots els responsables de la repressió de drets fonamentals.

#StopVox Els Antifeixistes de Sentmenat es van concentrar el 31 de gener i el 15 de febrer en rebuig a la permissivitat de la JEC a Vox per permetre’ls difondre gratuïtament els seu discurs d’odi, feixista, racista i masclista i contra la seva entrada al Parlament.

#LlibertatPabloHasél El dia 16 de febrer, diferents moviments populars de Sentmenat van convocar una concentració per exigir la llibertat de Pablo Hasél, detingut i empresonat amb acusacions d’enaltiment al terrorisme per les lletres de les seves cançons. Una nova mostra de la vulneració del dret fonamental de llibertat d’expressió per la pròpia justícia de l’Estat Espanyol de la mà del govern més progressista de la història.

  • Exigim el seu alliberament immediat.
  • Ens oposem a la manca de drets i llibertats existents que demostra, un cop més, la qualitat demofòbica i repressiva de l’Estat Espanyol.
  • Demanem la derogació dels delictes contra la corona i el d’injúries contra la família reial.

#JuntesSomMésFortes Ens sumem a les convocatòries del Col·lectiu Feminista de Sentmenat pels dies 5, 7 i 8 de març. Un espai autogestionat on es potencia l’empoderament i la necessitat de seguir lluitant davant d’una societat capitalista i patriarcal que vulnera contínuament els drets de la dona.

  • Volem espais lliures de masclisme
  • Vides dignes
  • Dret al propi cos

#HiHaUnaAltraManeraDeViure Davant de la crisi social i econòmica degut a la Covid19 i per la lluita per uns Països Catalans socialistes, feministes i ecologistes, cal ser-hi, ser-hi i ser-hi.

 

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:26