Formigó i fonts d’Or

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs d'agost i setembre de 2021

L'actual govern de Sentmenat hauria d'oferir solucions als problemes reals del poble. No obstant això, després de dos anys de mandat continuen queixant-se i culpant als governs antecessors de la situació actual. Per queixar-se ja està l'oposició i el poble.

Amb l'objectiu de maquillar la seva nefasta gestió municipal, han tingut la magnífica idea de construir "la plaça de l'aigua", que, a part de ser gestionada per una empresa privada (continuen les privatitzacions a Sentmenat), ha tingut un cost faraònic de mig milió d'euros i s'ha avariat en els primers dies després de la inauguració "free covid" sense mesures de seguretat adequades. A més, segueixen sent incògnites quin serà el cost anual del manteniment, el preu dels 3 mesos d'estiu i quina utilitat tindrà la plaça els 9 mesos restants de l'any a part de formar un conjunt d'escultures permanents o plaça per fer mítings populistes.

El projecte per Sentmenat sembla ser la citada plaça, perquè les altres úniques accions que fa el govern són les mocions. Això si, a cada ple ens sorprenen amb alguna moció innovadora (com la moció a favor del poble cubà). On són més inactius és en el compliment de les seves promeses electorals, com per exemple la neteja dels carrers i les males herbes, la que ni veiem, ni esperem. Tampoc estan complint amb la promesa estrella: el manteniment paradisíac de les urbanitzacions i carrers menys visibles. Això si, els carrers on ells viuen sempre nets i sense forats.

Ara, com marca el "modus operandi" del govern de Sentmenat, que ens contestin i governin mitjançant Facebook i Twitter, que és el lloc on són veritablement actius.

Darrera actualització: 17.09.2021 | 12:45