Escola de Persones Adultes

 

L'educació d'adults comprèn les activitats d'aprenentatge que, en el marc d'aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals. Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements. L’oferta educativa dels centres de formació d’adults té com a finalitat respondre a les necessitats i demandes formatives de l’entorn.

Les necessitats d’aprenentatge de les persones adultes van canviant depenent del moment, amb la voluntat de donar un servei divers que pugui atendre les necessitats de la ciutadania de Sentmenat, iniciem un nou curs incidint en l’objectiu d’oferir a la ciutadania la possibilitat d'ampliar, actualitzar o completar els seus coneixements i aptituds afavorint el seu desenvolupament personal.

L'escola comptarà amb dues línies de formació: 

  • Formació bàsica, destinada a l’acompanyament inicial per a persones sense formació i a l’obtenció de titulacions per a poder accedir a d’altres estudis superiors o bé per a la inserció i millora laboral. S'oferirà cursos de català en nivell inicial i bàsic (B), aula d'acollida per a persones nouvingudes per a la millora de la comprensió de la llengua, vocabulari i expressió i el Graduat en Educació Secundària (GES) per a poder obtenir la titulació.
     
  • Formació d’enriquiment personal: formació en hàbits, valors i actituds així com també en coneixements en l’àmbit de la cultura, les noves tecnologies,  i la ciència per al creixement personal. Càpsules formatives de temes concrets, cicles de conferències, tallers o formats similars que no són formació reglada. 

Plaça de la Vila, 8 - 08181 Sentmenat - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 937153030
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.12.2021 | 16:28