DINERS PÚBLICS, DINERS DEL CONTRIBUENT

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de març i abril de 2021

Carmen Calvo, Vicepresidenta del Gobierno espanyol, fa uns anys va proclamar que “estamos manejando dinero público, y el dinero público no es de nadie”. Això deu pensar també l’actual govern de Sentmenat, el qual continua malbaratant els diners del contribuent. No contents amb la particular festa de les llums en què es va convertir el passat Nadal, on els sentmenatencs vàrem desembutxacar 90.000 euros en llums per adornar l’Ajuntament, ara haurem de suportar una motxilla més de 450.000 euros destinats en la construcció d’un parc d’aigua. En l’antic Egipte, cada faraó volia ser recordat per les seves obres faraòniques, el nostre Alcalde va encaminat en convertir-se en “l’Alcalde il·luminat” o “l’Alcalde de l’aigua”.

Recordem al lector del present butlletí que els diners de l’Ajuntament de Sentmenat, són els diners dels seus contribuents, i si es vol gastar més, s’haurà de fer mitjançant l’endeutament públic o augmentant els impostos.

A més, Sentmenat té grans dificultats per mantenir tots els seus parcs en condicions, tant pels mitjans humans com econòmics dels que disposa, i com pot entendre qualsevol ciutadà amb una intel·ligència mitjana, el cost que suposarà el manteniment d’aquest parc d’aigua no serà ínfim. Tenint en compte que venen anys complicats, en els quals es preveuen grans dificultats econòmiques i socials provocades per l’actual pandèmia, des de JUNTS no entenem que s’hagin destinat més de mig milió d’euros en polítiques de caire populista.

D’altra banda, els sentmenatencs estem d’enhorabona, ja que el 25 d’abril quedaran inaugurades les OBRES DEL CORO, associació sociocultural que des de l’any 1895 fomenta els valors culturals i de lleure en un clima de respecte i convivència. No es pot entendre Sentmenat sense el Coro, perquè el Coro és Sentmenat, per això, estem contents de veure que les seves instal·lacions es poden gaudir en condicions òptimes i a ple rendiment (tenint en compte les limitacions pel COVID).

Per últim, volem desitjar-vos un

feliç Sant Jordi

2021,

ple de salut, llibres i roses.

Darrera actualització: 24.08.2021 | 14:56