“DEL DIT AL FET HI HA UN GRAN TRET”

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 01:00

Valoració política sobre el transcurs de juny i juliol de 2021

Arriba el TERCER ESTIU DEL MANDAT i com bé expressa el refrany, “del dit al fet hi ha un gran tret”. L’actual govern de Sentmenat autodefinit com d’esquerra, progressista i “comunista” ha deixat palès que la seva definició és merament formal: privatitzat el casal d’estiu; sous de la CUP que continuen legítimament a les seves butxaques; augment de sou de l’Alcalde; regressió de qualitat del CAP de Sentmenat; escombraries i pintades que decoren el poble; malbaratament de mig milió d’euros en la "Plaça de l’aigua"/ 1octubre; etc.; són la prova de què a la pràctica haurien de redefinir els seus ideals.

Així, ens sorprèn que l’actual govern hagi PRIVATITZAT EL CASAL D’ESTIU, establint preus prohibitius de 12 euros/dia pel Servei de Menjador. Com tots sabem, existeixen diversos bars-restaurants dins del poble que ofereixen menús per 10 euros. Entenem que l’alcalde “comunista” deu pensar que tothom té el mateix sou que ell. No obstant això, tenen el desvergonyiment de dir que el casal d'estiu és públic i accessible per a tothom.

Tanmateix, s'omplen la boca dient que lluiten al carrer per la Sanitat Pública de qualitat", però durant el seu mandat hem vist una forta regressió en la qualitat del CAP DE SENTMENAT. Manifestar-se està molt bé, però assistir a reunions amb els encarregats de la Salut a Catalunya és més productiu. Així, les queixes en l'atenció del CAP de Sentmenat són constants i l'ajuntament no fa res més que manifestar-se per Facebook.

En la mateixa direcció, el grup municipal de la CUP no només va permetre L'AUGMENT DEL SOU DE L'ALCALDE a l'inici del mandat, sinó que va assegurar que part del seu sou ho donarien a entitats socials, com ja hem dit... "del dit al fet hi ha un gran tret".

Continuant amb les contrarietats, el grup municipal i amics de l’actual alcalde Verneda, van passar-se tots els anys a l’oposició, queixant-se de la BRUTÍCIA I LES MALES HERBES que inundaven Sentmenat, actualment el poble ha empitjorat en la matèria (excepte Can Palau, on resideix el mateix alcalde), fins i tot ha empitjorat en matèria D’OKUPACIÓ IL·LEGAL I PINTADES, però això ja sabem que va més d’acord amb els seus ideals.

Tenint en compte tot l’anterior, ens explicaran... que no hi han diners per solucionar els problemes de Sentmenat. Això podria ser cert, tenint en compte el mig milió d’euros que han malgastat en una PLAÇA DE L’AIGUA, la qual acabarà igual que els altres parcs del poble, brut i sense manteniment. Què faria vostè amb 500.000€?

JUNTS per Sentmenat us desitja, MOLTA SALUT I UN BON ESTIU!

Darrera actualització: 24.08.2021 | 15:08