CUIDEU-VOS, CUIDEM-NOS

Divendres, 13 de novembre de 2020 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Novembre i Desembre de 2020

A nivell local, en la línia del que està succeint arreu del país, l’augment de casos de COVID19 crida, a tots els sentmenatencs i sentmenatenques, a complir amb responsabilitat les normes establertes per la Generalitat de Catalunya. Davant d’aquesta TEMPESTA, des de JUNTS per Sentmenat, com oposició responsable, ens tornem a posar a disposició de l’actual Govern per ajudar en tot allò que sigui oportú pels vilatans.

Així mateix, JUNTS manifestem que seria bo per Sentmenat, aprovar mesures per ajudar als negocis localsi als seus treballadors, en especial el sector de la restauració que esta patint grans restriccions. Conseqüentment, proposem que s’aprovin bonificacions en les taxes d’escombraries i terrasses, ampliar el màxim d’espai possible de la via pública per utilització de terrasses, congelació de tots els impostos i ajudes econòmiques. Tanmateix, no podem abandonar les entitats esportives i culturals del poble, motors fonamentals de Sentmenat, per tant, cal aprovar polítiques per assegurar la seva supervivència.

Òbviament, sabem que totes les propostes anteriors costen diners, només esperem que els sentmenatencs i sentmenatenques no tinguem que patir les conseqüències d’haver gastat 60.000€ en “l’estiu cultura”, perquè la cultura és segura, però cal preguntar-se si, en temps de crisis, tota aquesta despesa és essencial per Sentmenat.

D’altra banda, estem rebent moltes queixes de veïns i veïnes de Sentmenat del mal estat dels carrers i parcs del poble, porten molts mesos sense tenir un manteniment tant de neteja viaria com de jardineria. Esperem que l’equip de govern actual posi fil a l’agulla en aquest tema ja que, quan estaven a l’oposició, en van fen punta de llança per desgastar el govern que hi havia en aquell moment.

A nivell nacional, una vegada més, queda clar que el President de la Generalitat no el triem els catalans, sinó les clavegueres de l’Estat. Aquesta vegada, la inhabilitació del President Torra ha estat per penjar varies pancartes en favor dels presos polítics. Qui serà el pròxim? Òbviament no sabem qui, ni per quins fets... però la història serà la mateixa, és a dir, la repressió contra Catalunya.

Per últim, estem passant per moments difícil i les perspectives de futur són pessimistes, però JUNTS sortirem endavant, cuideu-vos i cuidem-nos fins que torni a sortir el SOL.

Per molt llarga que sigui la tempesta, el Sol sempre torna a brillar entre els núvols. - Khalil Gibran

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:36