Balanç polític Març i Abril 2021

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de març i abril de 2021

La pandèmia ha causat estralls devastadors en l’activitat econòmica, social i emocional del nostre país i el nostre poble, dels que segurament tardarem molt a recuperar-nos.

Ens ha mostrat la nostra fragilitat i també ha posat en evidència que som, encara, dins un estat que ha condemnat projectes i persones a la ruïna sense immutar-se. Avui sabem més sobre aquest estat que lluny de ser protector es botxí i tenim mes raons per defensar un país propi.

Però la pandèmia també ha posat en valor actituds i accions que hem de saber incorporar i normalitzar en aquest món futur que a tots ens preocupa.

El canvi climàtic provocat per un estil econòmic i de vida que no ens podíem permetre només pot ser revertit si som capaços de canviar .

La pandèmia ens ha ensenyat que una altra forma de vida és possible. El teletreball obre la porta a una reducció dràstica de desplaçaments amb tot el que això suposa. Obre la porta també a una reestructuració del teixit empresarial cap a un concepte mes ecològic i sostenible i ens mostra el camí cap a una vida amb més valors que coses.

Ens ha ensenyat que els comerços de proximitat són els nostres i no ens fallen, que són una riquesa que cal protegir i recolzar i  ha posat en  valor els productes de proximitat tan extraordinaris i  que aporten tanta riquesa a la terra.

També ens ha confirmat allò que ja sabíem, no podem viure sense interactuar, som essers socials i emocionals i és per això que, quan tot passi, aquesta és l’única cosa que tornarà a ser el que era.

Caminem cap a la sortida, però ho hem de fer amb els líders adequats, el projecte polític que mes s’acosti a la gent, amb les lliçons apreses i els deures fets.

 

Som a govern. Formem part d’aquest govern d’esquerres, tant necessari des de fa tant de temps a Sentmenat. Som a govern, tot i els debats i esdeveniments interns que hem hagut de gestionar i resoldre, i estem convençuts que estem fent el correcte.

 

Tots sabem que governar en coalició requereix maduresa política i és natural que hi hagi en ocasions molts punts en comú i també algunes discrepàncies i friccions. 

Hi som dient la nostra, fent costat als socis de govern, manifestant també els desacords i intentant aportar de forma constructiva el nostre criteri de partit.

Hi som, malgrat que de vegades no és possible ser determinants per prendre decisions, donant suport aquest govern d’esquerres tant necessari a la nostra vila.

 

I creiem fermament en les persones que de forma honesta defensen els criteris del nostre partit, Esquerra Republicana de Catalunya, amb les nostres reflexions, punts de vista, idees i projectes positius per Sentmenat.

Continuem!

 

Darrera actualització: 24.08.2021 | 14:58