Balanç polític Gener i Febrer 2021

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Gener i Febrer de 2021

El 14 de Febrer de 2021 passarà a la història com el dia en què Catalunya, una vegada més, va demostrar ser un gran poble, capaç de respondre de manera exemplar tot i les condicions polítiques i sanitàries adverses.
La gran repressió de l’estat i la imposició d'unes eleccions en temps de pandèmia, que pretenien desanimar i doblegar el moviment independentista transversal perquè amenaça el seu sistema, interferien en el dret a vot d'una manera flagrant.
Però de nou, Catalunya, ha respost amb clara contundència i assolint per primera vegada més del 50% de vots independentistes, el 51,7% per ser exactes. Som molts i, cada vegada més, aquest moviment no fa més que créixer i expandir-se.
Davant dels resultats, en primer lloc, volem donar les gràcies. Gràcies a totes les persones que ens han fet confiança. ERC ha estat la força independentista més votada. Els vostres vots seran determinants per negociar un govern de via àmplia independentista i d’esquerres amb un president de la Generalitat d’ERC.
Gràcies per la vostra confiança. Confiança que sentim com gran responsabilitat. Responsabilitat de respondre al mandat de les urnes sent el màxim fidels possible a l'objectiu de treballar per una Catalunya plural, lliure, feminista, respectuosa amb el medi, amb els joves com a motor imprescindible, avantguardista, connectada i útil al món.
També volem donar les gràcies especialment a totes les persones que, amb el seu vot, han fet que ERC sigui el partit més votat a Sentmenat, una fita històrica que celebrem i esperem repetir. Nosaltres, des d’ERC Sentmenat, volem contribuir a aquest projecte il·lusionant i inclusiu des del treball municipal. Avui, des de la nostra tasca al govern, i en el futur, estudiant i preparant el millor Sentmenat possible.
Us necessitem a tots! Posem-nos a treballar.
Govern i responsabilitats.

Informem que des de les regidories que gestionem amb en Jordi Mercadé al capdavant com a Primer Tinent d’alcalde, Regidor de Seguretat Ciutadana i prevenció, Urbanisme i Nuclis Urbans, Infraestructures i Via Pública i Joventut, avancem en les tasques de:
1- Legalitzar i dotar de serveis essencials la urbanització de CAN FARGUES.

2- Acabar el tram final de la PLAÇA LLUÍS COMPANYS. Una plaça que representa el principi de la peatonalització del nucli antic de Sentmenat i també del camí cap a un Sentmenat pensat per a què les persones gaudeixin dels carrers del poble.

3- La voluntat ferma de prendre el control, des de la municipalització, del CASAL DE JOVES per poder oferir un projecte en línia amb les necessitats, preferències i propostes del conjunt del jovent de Sentmenat.

4- I finalment confirmar-vos la presència del nostre conseller d’ERC Josep Bargalló al nostre poble el dia 12 de febrer amb la finalitat de donar el vistiplau a la NOVA ESCOLA que ben aviat serà una realitat.
Per últim, creiem necessari comunicar que des del passat ple de Novembre, la regidora Bibiana Pichardo per incompliment reiterat del codi ètic i per pèrdua de confiança de la secció local, ja no representa el projecte polític d'ERC i ERC Sentmenat, passant així a ser regidora no adscrita amb responsabilitat personal sobre les regidories que sustenta.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:26