652.858 mil gràcies!!!!

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Valoració política sobre el transcurs de Gener i Febrer de 2021

En política, com en la vida, tot està per fer i tot és possible. Alguns no s'ho creien, ens donaven per morts i ves per on, PRIMERA FORÇA POLÍTICA EN VOTS A CATALUNYA!!!! A Sentmenat també un bon resultat, segona força, a molt poquet de la primera, ERC. La travessa al desert ha estat llarga, molt, amb una situació social-política molt complexa a Catalunya.

De res ha servit la intoxicació mediàtica constant, les fake news, la deshumanització dels socialistes per part d'algunes esferes de poder. Aquí seguim, dempeus! Amb el cap ben alt. Donarem veu, amb dignitat i sense complexos, a aquells que volen deixar enrere aquesta etapa de confrontació i debat estèril que tant mal ens fa. Posarem a l'eix central del debat la lluita contra la pandèmia, sense deixar ningú enrere. Els recursos on toca, educació, sanitat i promoció econòmica. No podem continuar com fins ara.

Ho tenim difícil? Sí, però com s'ha demostrat, res és impossible. Orgullosos del que representem no cedirem davant pressions. Ens han fet un cordó sanitari, el primer d'Europa a la socialdemocràcia, però ja estem acostumats, la dreta més rància també li va fer a Pedro Sánchez. Ho recordeu?

Als petits mons també passen aquestes coses, a les eleccions municipals, tots els partits que actualment estan al govern de Sentmenat, ACS., ERC i CUP, ja ens van dir que amb els socialistes, res de res, independentment dels resultats. I ara que estan al govern, deuen ser de tradició i ens segueixen ignorant, invisibilitzant i menystenint. Tenim problemes per accedir a la documentació, no ens passen informació, no pacten res, sempre tard i malament i un llarg etcètera de tantes coses.... Sols quan necessiten el nostre vot perquè hi ha alguna cosa "complicadeta" vénen a buscar-nos.

Les lleis tampoc són per ells, quan hi ha eleccions legalment hi ha informació que les administracions no poden publicar. Quan ens van avisar que publicaven l'anterior butlletí els vam avisar, nosaltres sempre ho vam fer i vam empalmar moltes eleccions durant la legislatura. La seva resposta, els grups municipals que es quedin sense la seva secció al butlletí, nosaltres publicarem el que ens doni la gana. I així va ser.

A nosaltres després de dos anys ja no ens sorprenen aquestes coses, és la seva manera de fer. El Síndic i la pròpia Generalitat (GAIP) ens dóna la raó reiteradament, però ells, els de la raó absoluta no fan cas.

Una democràcia, sigui municipal o de tot Catalunya, que ignora tantes veus, és bòrnia i de poca qualitat.

Darrera actualització: 29.07.2021 | 10:27