Qui som?

Dissabte, 18 de juliol de 2020 a les 00:00

La Policia Local de Sentmenat des de la seva creació s’ha anat desenvolupant i evolucionant al llarg del temps i s’ha anat adaptant a les necessitats, problemes emergents i canvis produïts a la societat per garantir i millorar la seguretat i la convivència al nostre municipi.

El nostre model de Policia es basa principalment en la proximitat a la ciutadania, territori i comunicació i gira entorn de la prevenció, anticipació a les problemàtiques, coordinació de les emergències i esdeveniments així com la implicació amb la resta d’institucions i entitats per la seva resolució.

L’aplicació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació han provocat una veritable revolució que afecta, directament o indirecta, al conjunt de la societat. Aquestes noves eines han transformat la manera de comunicar-nos, de relacionar-nos, d’estudiar, de treballar, de produir, de crear, d’innovar...

Es per això que la Policia Local de Sentmenat aposta per les noves tecnologies que li permetrà augmentar la qualitat, rapidesa i eficàcia de les seves gestions i poder oferir una resposta i serveis al ciutadà molt més immediata, potenciant la transparència i el compromís per finalment buscar el benestar de la ciutadania.

Ens trobareu a la pàgina web de l’ajuntament:

 www.sentmenat.cat / serveis / policia local

xarxa social: Twitter @plsentmenat.

Ubicació: Passeig Anselm Clavé,24 Sentmenat

Telèfon: 93-7150092

Correu electrònic: policialocal@sentmenat.cat

Darrera actualització: 02.11.2020 | 10:18