Viu la Diada de l'11-S a Sentmenat

Dijous, 5 de setembre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Sentmenat, amb col·laboració de Ràdio Sentmenat, ha organitzat una sèrie d'actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya de cara a aquest proper dimecres 11 de setembre.

En el dia de la vigília, el dimarts 10, s'ha programat un concert de Borja Penalba i Mireia Vives al Pavelló Primer de Maig. El duet valencià ha publicat el seu tercer disc, titulat 'Cançons de fer camí' aquest mateix any 2019. Es tracta d'un treball que intenta barrejar i fusionar arts tan diferents com la poesia, la música i la il·lustració.

El concert de Penalba i Vives, previst per a les 22 h, estarà acompanyat d'una prèvia amb “sopar de carmenyola”. L'àpat començarà a partir de dos quarts de nou del vespre i les reserves de les taules es poden fer fins el dilluns 9 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Us recordem que hi haurà servei de Bar a càrrec de Cor de Bou.

Però la festa no s'acabarà amb el sopar i concert, sinó que a partir de la mitjanit, a les dotze en punt, hi haurà la celebració de l'acte institucional amb parlaments, per donar la benvinguda a la Diada 2019.

 

Darrera actualització: 09.09.2019 | 12:08

Imatges

Cartell Daida 2019