Una alumna setmenatenca reconeguda en el Certamen Atenea 2019

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 00:00

Ahir dimecres 19 de juny la població veïna de Palau-Solità i Plegamans va acollir l’acte públic de reconeixement als millors treballs de recerca de 2n de batxillerat del curs 2018-19.

Una alumna de l’IES Sentmenat, Paula Fernàndez Déu, va ser premiada al Certamen Atenea 2019, com un dels quatre millors treballs de recerca de batxillerat fruit del seu treball titulat “La fi dels antibiòtics”, on l’estudiant va tractar de demostrar la resistència bacteriana als antibiòtics a nivell mundial i l’opció com a teràpia alternativa de la fagoteràpia.

L’alcalde de Sentmenat, Marc Verneda, i el regidor d’Educació, Jaume Carbonell, van acompanyar a l’alumna a l’acte d’entrega dels premis com a mesura de reconeixement de l’alt nivell acadèmic de la vila i de l’esforç acadèmic de la pròpia estudiant.

El Certamen Atenea és un concurs estudiantil presidit per la Inspecció Educativa i formada per tècnics municipals d’educació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l’Ajuntament de Castellar del Vallès, l’Ajuntament de Sentmenat, l’Ajuntament de Polinyà i els Serveis Educatius del Departament d’Educació, que escull quatre treballs per tal que els seus autors en facin una exposició oral pública en l’acte del certamen.

Amb la convocatòria d’aquest Certamen, les entitats organitzadores volen potenciar i donar a conèixer els treballs de recerca elaborats pels alumnes de segon de batxillerat dels centres educatius dels quatre municipis. Aquests treballs han d’estar relacionats amb les arts, les ciències de la naturalesa, de la salut i del medi ambient, les ciències socials, les humanitats, les llengües, l’educació física, les matemàtiques i la tecnologia.

Des d’aquestes línies volem felicitar a la Paula pel seu excel·lent treball acadèmic i a tots els estudiants de l’IES Sentmenat que han superat amb èxit aquesta etapa estudiantil i que encaren amb il·lusió nous projectes.

 

Darrera actualització: 20.06.2019 | 16:23

Imatges