Un Sant Menna ple d’activitats amb les entitats com a protagonistes

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

Tots els actes han comptat amb nombrosa assistència de públic i participants i s’han desenvolupat sense cap incidència destacable.

Des del repic de campanes del dijous 11 fins el Ball de Plaça d’aquest diumenge, els sentmenatencs i les sentmenatenques hem sortit al carrer amb alegria i ganes de passar-ho bé per celebrar la festa de Sant Menna, la nostra Festa Major d'Hivern, que ha gaudit d’un munt d’activitats organitzades majoritàriament per les entitats culturals locals.

Retrobant-nos amb amics i veïns a les places, carrers i equipaments, hem gaudit d'una programació amb propostes de tota mena, especialment pensada per recuperar activitats que no es van poder celebrar a la Festa Major d’Estiu amb motiu de les restriccions i mesures Covid-19.

Així, l’Espai Jove La Tèxtil i l’entitat Festa Major Jove han pres embranzida i han programat nombrosos actes pels i les joves del municipi, com ara la Disco Jove, el Laser Combat, la gimcana "GimJove + 18”, el Sopar popular Jove i les esperades Barrakes, aquest cop en format “hivern”.

Per als més menuts també s’han programat diversos actes com l’espectacle d'animació infantil amb el grup “Grimpallunes”, el “Silent Adventures” familiar, la gimcana feminista familiar del Col·lectiu Feminista, així com la tornada de la Fira d’Atraccions.

Sense oblidar els actes tradicionals per tots els públics entre els quals s'ha celebrat la Ofrena floral a Sant Menna o el Tast del Ball de Plaça organitzat per l’entitat El Coro, i les visites i exposicions “Un passeig pel Sentmenat d’inici de segle XX” i “Pintures sense pinzells” de les entitats Grup d’Amics del Museu Arxiu i Taller d’Art de Sentmenat respectivament.

Tots els actes han comptat amb nombrosa assistència de públic i participants i s’han desenvolupat sense cap incidència destacable. L'Ajuntament de Sentmenat vol mostrar el més sincer agraïment a totes les entitats que han participat en la organització de la festa, i a totes les veïnes i veins del poble que amb la seva presència han fet possible que aquesta Festa de Sant Menna hagi estat un èxit.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 12:38