Últimes places per rebre assessorament energètic gratuït

Dimecres, 15 de novembre de 2023 a les 13:00

A la reunió del passat 3 de novembre s'hi van explicar els beneficis de realitzar assessorament energètic, i l'estalvi que això pot suposar.

En el marc del Projecte de Transició Energètica, promogut per l'Ajuntament de Sentmenat i l'AMERC (Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes), amb la col·laboració de l'Associació Sentmenat Empresarial, el divendres passat dia 3 de novembre, Xavi Massa, director d'Operacions de l'empresa Km0 Energy, va realitzar una xerrada informativa a Promoció Econòmica, i que també es podia seguir de forma online.

A la reunió hi van assistir presencialment 8 empreses del municipi, per explicar què són les Comunitats Energètiques Industrials (CEI) i quines diferències hi ha entre l'autoconsum individual o el compartit.

Massa va exposar els beneficis de dur a terme un assessorament energètic i va exemplificar que la seva implementació ha suposat un estalvi d'un 15% en algunes empreses que ja han aplicat les mesures recomanades.

Ara com ara, ja hi ha 65 empreses de la Riera de Caldes que han participat en alguna de les activitats del projecte i totes les empreses que estiguin interessades en les CEI o que es vulguin beneficiar d'aquest assessorament especialitzat i gratuït, poden apuntar-s'hi durant tot aquest mes omplint aquest formulari.

Darrera actualització: 15.11.2023 | 13:10