Tot a punt per la nova programació de juny a l’Espai Jove La Tèxtil

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

Amb l’arribada de la calor i de l’estiu, arriba una nova programació de l’Espai Jove, farcida d’activitats lúdiques, culturals i pedagògiques per la joventut de Sentmenat. Totes les activitats van adreçades a persones majors de 12 anys i són gratuïtes, sempre amb inscripció prèvia.

L'Espai Jove La Tèxtil de Sentmenat és un espai pels joves del poble, i ha estat pensat perquè sigui el seu espai de referència, punt de trobada i per a poder realitzar-hi activitats de lleure, culturals, formatives, etc. I així és com es presenta el mes de juny a la Tèxtil, ple d’activitats per a totes les joves del municipi. Consulta la programació de juny:

 

Dimarts 1. Jocs de taula

Dimecres 2. Torneig de ping-pong

Dijous 3. Taller culinari: Com fer creps dolces?

Divendres 4. Karaoke!

 

Preparem la setmana d’exàmens!

Del dilluns 7 al dijous 10. Aula d’estudi

Divendres 11. Cinema

 

Dilluns 14. Jocs de carrer

Dimarts 15. Aiguagim!

Dimecres 16. Gimcana fotogràfica

Divendres 18. Tira’t a la piscina!

 

Dilluns 21. Jocs d’estratègia

Dimarts 22. Gimcana d’aigua

Divendres 25. Tarda de curts cinematogràfics.

 

Les activitats organitzades per l’Espai Jove la Tèxtil són públiques, adreçades a joves majors de 12 anys i gratuïtes. Per participar, només cal omplir la fitxa d’inscripció escrivint a smnt.casaldejoves@sentmenat.cat o contactant via xarxes socials Instagram @EspaiJoveSentmenat o a facebook JovesSentmenat. Places limitades en base als protocols sociosanitaris

Darrera actualització: 02.06.2021 | 09:58