Torna l'educació musical a Sentmenat de la mà del CEMusical

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 00:00

Des d'aquest 9 de setembre la Regidoria d'Educació ha anunciat l'obertura d'inscripcions al CEMusical, l'escola de música sentmenatenca, amb una oferta d'ensenyament que va des dels més petits (P3-P5) fins adults.

Prenent el seu inici el pròxim mes d'octubre, el CEMusical obrirà les portes un any més a l'educació musical, enguany, amb una oferta diversa i per tots els públics.

L'oferta formativa va adreçada a infants, des dels més petits amb la iniciació i sensibilització musical fins a també a joves i adults que vulguin gaudir aprenent llenguatge musical o a tocar algun instrument.

La programació per aquest curs és la següent:

- Sensibilització Musical P3, P4 i P5 (classes en grup de 45', mínim 4 alumnes per grup): són tres grups diferents dividits per la seva edat on es treballen sis apartats diferents: Expressió, entonació, rítmica, reconeixement, creativitat i audició.

L'objectiu és despertar la sensibilitat de l'alumne per estimar, gaudir, practicar i compartir la música i al mateix temps apropar-lo als elements més bàsics dels que està formada.

 

- Iniciació Musical 1r i 2n (classes en grup de 45', mínim 4 alumnes per grup): són dos grups diferents dividits per la seva edat on es treballa l'entonació, expressió, escriptura, lectura, reconeixement, teoria, creativitat i audició. L'objectiu és iniciar als alumnes als elements bàsics de la música per al seu gaudi i comprensió.

 

- Llenguatge Musical Agrupat (classe en grup de 45', mínim 4 alumnes): per a alumnes de 3r a 6è de primària. S'adaptarà al nivell i les necessitats dels alumnes inscrits amb l'objectiu de posar-los al dia en entonació, lectura, escriptura, teoria, audició i reconeixement musicals per poder aplicar a l'estudi d'un instrument.

 

- Conjunt Instrumental (classe en grup de 45', mínim 4 alumnes): per a alumnes d'instrument de 1r a 6è de primària. Es treballen cançons i peces musicals en grup, cada alumne amb el seu instrument. L'objectiu és gaudir de la música compartida i preparar un repertori per interpretar-lo en les audicions de l'escola.

A més els instruments amb sessions de 30 o 45 minuts individuals o bé col·lectives sempre que les circumstàncies o permetin. Flauta travessera, violí, piano modern, guitarra, guitarra elèctrica i bateria

 

Les inscripcions es podran realitzar des del 9 de setembre a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sentmenat.

 

Darrera actualització: 09.09.2021 | 15:20