Torna la Fira del Cargol de Sentmenat!

Dijous, 2 de juny de 2022 a les 00:00

Aquest cap de setmana, del 3 al 5 de juny, gaudeix de la Fira del Cargol més especial amb activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques

Sentmenat es prepara per celebrar la 10a edició de la Fira del Cargol, aquest mateix cap de setmana, a la plaça de la Vila. L'Associació de Comerciants, amb col·laboració de l'Ajuntament, ha preparat una Fira del Cargol molt especial, que s'allargarà del divendres 3 al diumenge 5 de juny, i que ve carregada de diferents activitats per a tots els públics.

El divendres 3 de juny a la tarda es donarà el tret de sortida a la fira amb un espectacle infantil a càrrec de Marremangu. A partir del dissabte 4, a les 17 h, hi haurà la inauguració al pavelló Primer de Maig, on els més petits podran gaudir d'inflables i tallers; a les 17.15 h es farà una ballada de gegants i capgrossos; i a les 17.45 h, el ball de plaça! Finalment, a les 20 h, es projectarà la pel·lícula Parásitos al Teatre del Coro.

Quant al diumenge 5 de juny, al matí es farà l'exhibició de vehicles clàssics; i al migdia, la bicicletada, un nou tast de cava a la parada de Can Miquel i una mostra dels cotxes de la Policia. A la tarda, exhibició de ball a càrrec de la Secció de Ball del Coro; exhibició del grup K-Sense de la Secció de K-Pop del Coro; carreres de cargols per a totes les edats, i un rom cremat.

A més, hi haurà activitats que duraran tot el cap de setmana!

Revisa el programa i reserva't espai a l'agenda per una magnífica Fira del Cargol!

Darrera actualització: 02.06.2022 | 13:52