Torna el Dia sense fum als centres educatius de Sentmenat

Dilluns, 13 de maig de 2024 a les 00:00

Per tercer any el pròxim dia 16 de maig celebrarem el Dia Sense Fum a Sentmenat, un dia per minimitzar els desplaçaments en cotxe que fem al nostre municipi i optar per anar a les escoles i a l'institut en patinet, bicicleta o caminant, sempre que sigui possible, per un poble més net, segur i sostenible.

Els diferents centres educatius han preparat una setmana plena d'activitats que culminarà el dijous amb diferents accions. Per tots aquells que vulguin anar a les escoles d'una manera diferent, a les 8.30 h hi haurà un punt de trobada al castell per anar fins a les escoles Ntra Sra del Pilar, Les Filadores i Can Sorts fent rua amb bicicletes, patins o patinets. Els infants hauran d'anar acompanyats d'algun adult. Les bicicletes i patinets es podran deixar als diferents centres en espais que s'habilitaran per aquest efecte, tant pels que vinguin del castell com per tots els que vinguin des de casa.

Al llarg del matí hi haurà talls de carrers als entorns de les escoles i Institut i els infants sortiran a fer activitats.

Animem a totes les famílies a participar activament d'aquesta jornada i a gaudir del nostre poble a peu de carrer!

Darrera actualització: 17.05.2024 | 08:57