S'obre la licitació del servei de recollida i custòdia d'animals de companyia

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 00:00

La regidoria de Benestar Animal impulsa la licitació del nou servei de recollida i custòdia de gossos, gats i fures al terme municipal de Sentmenat. La licitació té una durada de dos anys i un pressupost de 74.237,57 €. El termini de presentació d'ofertes serà obert fins a l’1 de juliol.

Aquesta setmana s'ha anunciat la nova licitació del servei de recollida, acollida, custòdia i assistència d'animals domèstics de companyia i animals salvatges urbans abandonats, perduts, ferits o decomissats, que es troben a la via pública, així com la seva protecció i foment de l'atenció i de la tinença responsable dels ciutadans en matèria d'animals domèstics, així com el foment de l'adopció d'animals perduts o abandonats.

La licitació té un pressupost de 74.237,57 € i té una durada del contracte de dos anys, amb la possibilitat de prorrogar-se per dos anys més, amb una durada màxima estipulada de quatre anys de contracte.

Les empreses o serveis interessats, podran presentar els seus projectes fins a l'1 de juliol de 2021 a les 23:00 h, data límit del termini de presentacions.

Per més informació, cliqueu aquí.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 15:01