S'inicien les obres del Parc de l'Aigua a la Plaça 1 d'Octubre

Dimecres, 21 d'abril de 2021 a les 00:05

Les obres han començat aquesta setmana i tenen una durada estimada de 4 mesos. El projecte del Parc de l’Aigua té com a objectiu convertir la plaça en un espai lúdic central per la ciutadania, amb una diversitat d’instal·lacions pels més petits, però també pels adults.

Dimarts 20 d’abril es van iniciar les obres d’urbanització de la Plaça 1 d'Octubre, per transformar-la en el Parc de l'Aigua, després de l’adjudicació del contracte d’obres.

El nou projecte de parc d'aigua consisteix en crear a la part central de la plaça un espai lúdic, familiar i refrescant, amb la instal·lació d'un conjunt de jocs d'aigua obert a tothom i d'accés totalment lliure. 

Es pretén crear un punt de trobada amb unes instal·lacions d'oci per tots els públics mitjançant l'adequació d'un espai diàfan que ja existeix en aquesta plaça.

El parc s’ha dissenyat amb jocs específics per a cada rang d’edat, i es dividirà en tres zones destinades a franges de públic diferent:

  • Zona nens petits

Es proposa una zona amb jocs de textures d’aigua suaus, amb jocs fàcils de manipular pels petits i que en cap cas existeixin elements en aquesta zona en els quals l’aigua caigui per sobre el cap dels més petits.

  • Zona familiar

Serà una zona interactiva on la família al complert podrà interactuar amb els elements i rajos d’aigua del parc. Serà una zona molt activa en la qual es participarà del joc lliure i la manipulació.

  • Zona joves

Estarà dirigida als nens més grans i més atrevits. Aquest espai comptarà amb rajos amb major quantitat d’aigua, amb zones de competició, amb efectes visuals i atractius de l’aigua.

 

Per accedir a tota la informació sobre l'adjudicació de l'obra, cliqueu aquí.

 

 

 

 

 

Darrera actualització: 21.04.2021 | 14:20