S’inaugura el BIBLIOART, el nou Espai d'Arts de la Biblioteca.

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

El passat divendres 12 de novembre va tenir lloc la inauguració del BIBLIOART, el nou Espai d'Arts de la Biblioteca, que acollirà tot el fons de llibres d’arts de la biblioteca i on es realitzaran conferències, tertúlies, espectacles literaris, concerts i actes culturals per tots els públics. També comptarà amb un racó d’art per famílies, on hi trobareu llibres d'art per infants i on s’organitzaràn exposicions i activitats educatives del projecte Cal Milionari Espai d’Art.

Aquest nou espai neix d'una iniciativa conjunta de la Biblioteca, les regidories de cultura i ensenyament de l'Ajuntament de Sentmenat i el projecte Cal Milionari Espai d'Art. L’acte d’inauguració va ser a càrrec del regidor de cultura Jaume Carbonell, la cap de zona de biblioteques Maria Gental, la directora de la biblioteca Núria Ribas i les responsables de l’Espai d’Art Cal Milionari Mar Castell i Mia Martí. A l’acte hi van assistir entre d’altres, les nenes i nens del grup motor de l'Espai d'Art Cal Milionari, del Taller d'Art de Sentmenat, de l'Hora del Conte i del Club de Lectura  de la biblioteca, així com el Grup de Lectura en veu alta de l'Esplai d'Avis.

Com a primer acte d’aquest nou espai va tenir lloc la xerrada d'un dels artistes més reconeguts del món de la il·lustració, en Valentí Gubianas, que va parlar sobre l'ofici d'il·lustrador. Des del divendres el BIBLIOART també compta amb una exposició d’originals d’aquest artista, una mostra dels llibres que ha il·lustrat, així com una selecció de llibres dels autors que l’han inspirat. En Valentí Gubianas va explicar el procés creatiu per realitzar una il·lustració i en va fer una en viu que va donar per a aquest nou espai d’arts de la biblioteca.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 17:10