Serveis socials informa de les modificacions del servei de targetes moneder per garantir l’alimentació infantil en casos de vulnerabilitat social en relació a la COVID-19

Divendres, 7 d'agost de 2020 a les 00:00

Davant dels impactes socials i econòmics causats per la crisis sanitària, s’ha actualitzat d’acord la situació la normativa de les targetes menjador per ajudar a les famílies en cas de vulnerabilitat social a garantir una alimentació infantil de qualitat.

Targetes moneder SIS – Espai socioeducatiu pels berenars

Davant la situació d'excepcionalitat causada per l'impacte econòmic, social i sanitari de la COVID-19, des del departament de comunicació de la Generalitat s'ha desenvolupat una sèrie de mesures excepcionals i recomanacions per a garantir l'alimentació infantil en casos de vulnerabilitat social amb relació a la pandèmia de la COVID-19. Així, s'ha precedit a una recàrrega de les targetes ja entregades al Serveis d'Intervenció Socioeducativa amb un import de 100 €, corresponents al període entre el 25 de maig i el 31 de juliol. El saldo quedarà actualitzat per a ús de les famílies entre dijous 30 de juliol i divendres 31 de juliol.

Us recordem que les targetes quedaran actives per al seu ús per part de les famílies usuàries fins al 31 d'agost, moment en el qual bloquejaran les targetes i es recuperà el saldo no consumit.

Un cop passada aquesta data, s'hauran de retornar totes les targetes a les dependències municipals de serveis socials o bé a l'OAC de l'ajuntament de Sentmenat.
 Targetes moneder – Menjador escolar pels dinars
Recentment el Departament d'Educació ha informat que, finalitzat el curs escolar, les targetes menjador deixen d'estar vinculades als ajuts individuals de menjador corresponents al període de suspensió del servei de menjador escolar, fins al 31 de desembre, data de caducitat de les targetes.

  • Així doncs, a partir d'ara iniciarà el procediment per recuperar tot l'import de les targetes moneder que no s'han distribuït i que encara tenen el saldo íntegre.
  • A partir del dia 31 de juliol de 2020 el Departament d'Educació iniciarà el procediment per recuperar els saldos que hi puguin restar i deixar les targetes amb saldo zero.

Les famílies a l'inici del curs 2020/21, durant el mes de setembre han de retornar totes les targetes a les dependències municipals de serveis socials o bé a l'OAC de l'ajuntament de Sentmenat. Donat que les targetes encara estaran actives.

 

Darrera actualització: 07.08.2020 | 13:39