Senyalització provisional a l'accés al polígon industrial de Can Roure

Dijous, 9 de març de 2023 a les 10:00

El passat dimarts 7 de març es va procedir a pintar sobre la via (carretera B-142, Sentmenat-Polinyà) la senyalització provisional d'obres per a l'adeqüació de l'accés al polígon industrial Can Roure amb l’objectiu de millorar la seguretat dels treballadors i reduir, entre d’altres, el risc d’atropellament per invasió de vehicles.

Des del mes d’abril de l'any 2021 està en marxa el desenvolupament del pla parcial del polígon industrial de Can Roure aprovat l’any 1990. La crisi econòmica va paralitzar les obres fins ara fa dos anys, quan els propietaris dels terrenys finalment van poder iniciar-les. Com a contrapartida d’aquesta urbanització i un cop finalitzada, l’Ajuntament rebrà com a equipament municipal la Masia de Can Roure, una masia amb molts anys d’història i que en un futur es podrà destinar a nous usos per a tots els veïns i veïnes de Sentmenat.

La reactivació i l’impuls del polígon industrial és un dels principals objectius de l’Ajuntament, sobretot de cara a impulsar econòmicament el municipi. Davant la impossibilitat d’unificar el terreny industrial ja existent al poble, aquest pla parcial es valora positivament, ja que permetrà l’arribada de noves empreses amb les conseqüències resultants per a la població: nous llocs de treball i un increment de l’activitat econòmica del municipi.

Darrera actualització: 08.03.2023 | 23:40

Imatges