Sentmenuts obre el curs escolar 2020-21

Dimecres, 9 de setembre de 2020 a les 00:00

El dimarts dia 8 de setembre l'activitat ha tornat a l'escola bressol Sentmenuts. Un nou curs que encarem oferint als infants un espai segur on descobrir, aprendre, experimentar i créixer.

A Sentmenuts s'ha establert un protocol sanitari que inclou diferents mesures per a vetllar per la seguretat dels infants i les famílies així com del mateix personal de l'escola. S'han programat entrades esglaonades amb desinfecció de peus i mans i presa de temperatura tant a l'infant com a l'acompanyant. A l'interior s'han organitzat grups estables d'infants i del personal que en té cura, s'han dividit els espais on poder fer les diferents propostes didàctiques i s'han incrementat les mesures de neteja, higiene i desinfecció. A més a més, s'han millorat i adequat els espais i s'ha establert un protocol d'actuació davant de la possibilitat que hi hagi algun cas de Covid-19 en coordinació amb el CAP de Sentmenat.

Així és com ha començat aquest curs, un curs diferent i complicat, però que tot l'equip docent del centre entoma amb il·lusió i amb la voluntat de donar servei i atendre com sempre als nens i nenes més petits.

Darrera actualització: 09.09.2020 | 16:04

Imatges

llar 2