Sentmenat torna a participar a la Let's Clean Up Europe!

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:00

Cada any, milions de tones d’escombraries són abocades a rius, oceans, platges, boscos i tot tipus d’espais naturals degut sobretot al nostre model de consum i la falta de respecte d’algunes persones envers la natura. Des de l’Ajuntament de Sentmenat volem col·laborar a capgirar-ho i seguir caminant cap a un municipi ecològicament responsable i cívic sumant-nos un any més a la iniciativa Let's Clean Europe!

 La Setmana Europea de la Prevenció de Residus proposa una estratègia conjunta a tot el continent: El Clean-Up Day, una jornada de neteja d’espais naturals que enguany es celebra coordinadament a tota Europa durant el mes de maig. Així és com des de l’Ajuntament de Sentmenat ens sumem un any més  a la resta de municipis amb objectius comuns: Millorar el nostre entorn natural tot reduint la quantitat de residus abocats i donar visibilitat sobre la problemàtica d’incivisme. 

D’aquesta manera, sota el lema “Let’s Clean Up Europe!”, el dia 6 de juny de 9:30h a 13:30h, a Sentmenat, es durà a terme una iniciativa local dins el marc europeu que pretén animar i conscienciar a tothom qui vulgui participar. Les persones participants de la jornada, podran comprovar amb aquesta activitat la quantitat de residus que s’hi aboquen i reduir el nivell de contaminació al recollir i separar correctament els residus trobats. L’Ajuntament aportarà bosses i guants per totes les persones participants i la recollida es realitzarà en petits grups, amb material individual i respectant les distàncies de seguretat.

El clean up day representa pel nostre Ajuntament un esdeveniment d’alta importància ja que col·labora activament a construir un món millor. Sona bé oi? Apunta-t’hi!

Per inscriure’t pots omplir el formulari que trobaràs a la pagina web de l’Ajuntament de Sentmenat o bé trucar al telèfon 93 715 30 30

Data:  6 de juny de 2021

Hora: de 9:30 a 13:30h.

Lloc de trobada: Plaça del Parc de la Riera

Què has de dur: pantalons llargs i sabates tancades i còmodes, guants de jardí o similars si se’n disposa, gorra, crema solar i beguda, preferentment en cantimplora o envàs reutilitzable, per evitar la generació de residus. Els menors hauran d'anar acompanyats d'adults. Cal portar mascareta durant tota la activitat.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 15:04