Sentmenat present en l’acte d’inici del mandat 2023-27 del consorci per la gestió de residus del vallès Occidental

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 00:00

El regidor Francesc Cadafalch assisteix a la sessió de constitució del plenari de Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

El passat dijous, 14 de setembre, es va constituir el Plenari del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental pel mandat 2023-27. El regidor de l’Ajuntament de Rubí, Rafael Güeto, va ser escollit president de l’ens i també es va escollir dues vicepresidències: la primera l’ostenta l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i la segona l’alcalde de Vacarisses, Toni Masana. El Consorci està integrat per 19 ajuntaments, entre ells Sentmentat, amb el regidor Francesc Cadafalch,  i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El Plenari d’avui es va celebrar a la Sala de Plens de la seu del Consell i també va comptar amb la presència del President comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Gimènez. Així mateix també hi va assistir el fins ara president del Consorci, Nil López, qui es va acomiadar de la institució i ha fet un balanç positiu dels darrers quatre anys. 

El veu del nou president “el principal objectiu ha de ser arribar a complir els objectius que marca la llei de Residus i sòls contaminants 7/2022. I ara n’estem lluny encara, queda molta feina per fer. Objectius de reciclatge, de reducció de residus, de regulació de plàstics, de separació de la fracció orgànica, de fiscalitat…”.

Darrera actualització: 15.09.2023 | 21:33