Sentmenat pren consciència sobre la prevenció de residus

Dimecres, 16 de novembre de 2022 a les 11:00

Dins el marc de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus, Sentmenat ha organitzat un seguit d'activitats per conscienciar tant a grans com petits. 

Enguany Sentmenat forma part de la Setmana Europea de Prevenció dels Residus, que tindrà lloc entre els dies 19 i 27 de novembre. Amb motiu d'aquesta setmana diverses activitats es realitzaran al municipi el diumenge 20 de novembre per conscienciar sobre la prevenció dels residus.

L'Associació de Veïns de Sentmenat organitza la Fira de segona mà diumenge 20 entre les 10 i les 14 h i de 16.30 a 19.30 h. L'objectiu d'aquesta proposta és l'intercanvi i la venda d'objectes ja utilitzats i que es troben en bon estat per promoure la reutilització dels objectes. A més, també hi haurà parades d'artesania local. Per amenitzar aquesta jornada de diuemenge, a més, a partir de les 12 h es realitzarà una mostra de dança que anirà a càrrec del personal de Gym Gemma.

El mateix diumenge entre les 16.30 i les 19.30 h també es podrà visitar la "Reparatruck", una furgoneta – taller per fer reparacions de petits electrodomèstics, bicicletes i aparells informàtics. Durant l'estada de la "Reparatruck" un tècnic amb les eines necessàries ajudarà a les persones que s'apropin amb els seus objectes a arreglar-los per tal de donar-los una vida útil més llarga.

Finalment, i en el mateix horari que la "Reparatruck", es durà a terme la proposta "Andròmines, Jocs fets amb material recuperat". Amb aquesta activitat es vol conscienciar a petits i grans de les segones vides que poden arribar a tenir objectes del nostre àmbit quotidià. Creant jocs amb material reutilitzat Andròmines proposa 35 jocs d'habilitat, psicomotrius i d'enginy que faran gaudir a tota la família d'una experiència única.

També es podrà trobar una gàbia per poder portar la roba usada, a càrrec del servei del Porta a Porta, en col·laboració amb l'empresa CIPO que és l'encarregada de gestionar la donació. Els informadors del PaP tindran un espai a la plaça per resoldre qualsevol incidència amb el servei.

A més, el Dj Lopeta de Radio Sentmenat amenitzarà el dia punxant a la tarda.


 

Darrera actualització: 17.11.2022 | 16:31