Sentmenat mostra suport als afectats per l’explosió a Tarragona

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament vol donar el condol a les famílies de les víctimes mortals en l’explosió d’aquest dimarts al vespre a l’empresa IQOXE, a La Canonja.

L’Ajuntament de Sentmenat vol mostrar tot el seu suport a les persones afectades per l’accident ocorregut ahir dimarts a la tarda-vespre a l’empresa IQOXE, a La Canonja, així com també donar el condol a familiars i persones properes a les dues víctimes mortals, la ja confirmada des d’ahir mateix i a la que malauradament aquest matí s’hi ha afegit la persona que es trobava desapareguda.

Des del consistori, i com a mesura preventiva, es vol incentivar a tots els agents encarregats de posar en marxa els protocols d'emergència a revisar-los abans de fer-ho perquè així siguin realment efectius i no exposi a la població davant d'una amenaça o un perill d'aquesta magnitud. Paral·lelament, es vol agrair l'acció als dispositius d'emergència i reclamar que s'aclarin les circumstancies i els fets que denuncien els sindicats en relació al mal funcionament del protocol d'activació del pla PLASEQCAT.

Darrera actualització: 15.01.2020 | 14:20