Sentmenat inicia el segon concurs de fotografia - Jo Compro a Sentmenat

Dijous, 26 d'octubre de 2023 a les 00:00

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sentmenat ha organitzat per segon any el concurs de fotografia “Jo compro a Sentmenat 2023”.

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sentmenat ha organitzat per segon any el concurs de fotografia "Jo compro a Sentmenat 2023". En aquesta ocasió, un total de 12 establiments comercials i de l'hostaleria formaran part del concurs, que es durà a terme a les xarxes socials Instagram i Facebook, i que repartirà un total de 3.000 € en vals de compra.


A continuació us mostrem més detalls del concurs:
1. Participants: El concurs està obert a tots els residents i persones que comprin al comerç local de Sentmenat.
2. Durada: El concurs es dividirà en setmanes. Cada setmana es realitzarà una promoció en un comerç local, que serà la seu del concurs de fotografia. En total, participaran 6 comerços i 6 establiments del sector de la restauració.
3. Premis: Els premis ascendeixen a un total de 3000 €. Cada establiment oferirà premis per valor de 250 € que es divideixen de la següent manera: tres vals de 50 € i cinc vals de 20 € per a compres. Aquests vals hauran de ser utilitzats en el mateix comerç o restaurant.
4. Com participar: Per participar en el concurs, els interessats han de publicar una fotografia relacionada amb l'establiment de la setmana als seus perfils d'Instagram o Facebook. Juntament amb la imatge, han d'incloure un breu text i etiquetar el compte oficial d'Instagram @comercsentmenat.


Properament podreu trobar el concurs al següents establiments durant tota la setmana:
• 6 de novembre, Bacchus vins i caves
• 13 de novembre, Regals Cristina
• 20 de novembre, La Xicra
• 27 de novembre, Agrobotiga el Sindicat


A partir de gener també participen: Cal Miquel, Espai Animal, Farmàcia Isabel Garcia, Òptica Sant Menna, Can Montllor, El Cafè del Coro, OKB i Restaurant Avenida.

El concurs comença el 6 de novembre i es durà a terme al llarg de diverses setmanes. Es donarà a conèixer a través de les xarxes socials del comerç de Sentmenat així com a les xarxes socials i en el lloc web de l'Ajuntament de Sentmenat. Per saber quins comerços participen, pots seguir a @comercsentmenat. Allà es proporcionaran detalls addicionals sobre els comerços i restaurants participants.
L'Ajuntament de Sentmenat, amb aquest concurs, no només oferirà l'oportunitat de guanyar vals de compra, sinó que també servirà com una forma divertida i creativa de donar suport als negocis locals. A més a més, entre tots i totes podem promoure la riquesa i diversitat de Sentmenat a través de les xarxes socials.

També volem aprofitar per agrair l'interès i motivació del comerç de Sentmenat, un comerç viu i obert a noves propostes i oportunitats.
L'Ajuntament de Sentmenat es compromet a promoure i reforçar l'economia local, així com a fomentar la participació de la comunitat en esdeveniments i activitats que enriqueixin la vida al nostre municipi.

Darrera actualització: 26.10.2023 | 12:32