Sentmenat i la memòria històrica

Dilluns, 28 d'abril de 2008 a les 00:00
L'Ajuntament presenta el documental Sentmenat, la guerra que ningú va guanyar, que recull com va viure la nostra vila els anys de guerra civil El passat divendres 24 d'abril es va presentar al cinema Montseny i davant de 150 sentmenatencs i sentmenatenques el documental Sentmenat, la guerra que ningú va guanyar.


L'acte va comptar amb la presència de gairebé tots els veïns i veïnes de la vila que han participat en la confecció del reportatge tot aportant les seves experiències personals. La regidora de Mitjans de Comunicació de l'Ajuntament, la Sra. Montserrat Cano, impulsora del projecte, va explicar la importància de la recuperació de la memòria història de la vila i va donar les gràcies a tots els qui han fet possible que aquest projecte sigui ja una realitat.


Uns moments abans de la projecció els assistents també van poder escoltar les intervencions del Sr. Jaume Verdaguer, representant de la comissió de la memòria històrica, del Sr. Esteve Teixidor, responsable de l'empresa Sabem.com, i de la mateixa alcaldessa de Sentmenat, la Sra. Núria Colomé, qui va dir que "recordar el passat i la història del nostre poble ens ajuda a entendre com som avui".


El moment emotiu de l'acte es va produir quan, un per un, es van citar totes aquelles persones que han col•laborat en el projecte explicant part de les seves vivències, a aquestes se'ls va fer el lliurament d'una rosa i el dvd del documental. Finalment, tots els protagonistes van trobar-se d'alt l'escenari on es va realitzar la fotografia amb tots els col•laboradors, la regidora i l'alcaldessa.


Tot aquell que estigui interessat en l'adquisició del dvd es pot adreçar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 25.01.2016 | 00:00