Sentmenat gaudirà del millor cinema infantil europeu en català

Dijous, 19 de gener de 2023 a les 11:00

Amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sentmenat, El Coro programarà aquest 2023 una pel·lícula de cinema infantil en català cada mes dins del programa CineXic d’Òmnium Cultural.

CineXic és un programa d’impuls del cinema infantil europeu en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. Una programació estable que mensualment oferirà pel·lícules infantils en català per a tota la família. Gràcies a aquest acord entre la Societat Coral i l'Ajuntament podrem gaudir d’una nova experiència a la sala exhibidora del Teatre del Coro.

En Jaume Carbonell, regidor de Cultura, destaca l'aposta "per una programació regular de cinema familiar en català complementària als circuits més comercials amb l'objectiu d'ampliar l'oferta d'oci familiar a Sentmenat. Un acció que, a més a més, va en la línia d'afavorir la llengua i la promoció de l'ús social del català". Des de la regidoria s'espera que la iniciativa tingui èxit i sigui capaç de captar i fidelitzar nous públics.

Consulta les properes projeccions:

 

Diumenge, 29 de gener de 2023 a les 12 hores.

Gordon i Paddy

62 minuts. A partir de 5 anys.

Descripció: El cap de policia del bosc Gordon està a punt de retirar-se i ha de trobar un nou assistent. Paddy, una ratolineta intel·ligent amb un gran sentit de l’olfacte, sembla ser la candidata adequada. Junts han de resoldre l’últim cas de Gordon: el misteri de les glans desaparegudes de l’esquirol. Podria ser la guineu qui se les ha endut? Gordon i Paddy aviat ho esbrinaran. Una pel·lícula sobre l’amistat entre generacions, l’intercanvi de coneixements i la importància de no fer cas de les conclusions massa ràpides.

Entrades a: https://www.entrapolis.com/entradas/gordon-i-paddy-cinexic

Preu: 5 €. Preu socis: 3 €

 

Diumenge, 26 de febrer de 2023 a les 12 hores.

Al sostre del món

81 minuts. A partir de 6 anys.

Descripció: Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

 

Diumenge, 12 de març de 2023 a les 12 hores.

El cargol i la balena

57 minuts. A partir de 3 anys.

Descripció: Descobreix el poder del mar a través del viatge d’un cargol aventurer a la cua d’una gran balena geperuda. Una bonica història d’una amistat improbable que ens farà recórrer els indrets més sorprenents i màgics del món submarí.

 

Properament...

A l'abril de 2023: La mama és pura pluja

Al maig de 2023: Jacob, Mimi i els gossos del barri 

Darrera actualització: 18.01.2023 | 23:09