Sentmenat estrena nou canal de whatsapp

Dimarts, 6 de juny de 2023 a les 09:30

L’Ajuntament de Sentmenat t’ofereix un nou canal de comunicació a través de WhatsApp directe al teu telèfon i sense cost.

La regidoria de Comunicació ha obert un canal municipal de WhatsApp perquè estiguis al dia de tot el que passa al poble, de manera més fàcil i còmoda. L'únic que has de fer és donar-t'hi d'alta, i de la resta, ens n'encarreguem nosaltres. De manera periòdica, t'informarem en el teu mòbil dels continguts, comunicats i altres informacions rellevants i d'interès sobre Sentmenat, això sí, amb algunes normes.

La més important i que has de tenir molt present és que aquest és un canal unidireccional, i per tant, no podràs contactar directament en cap cas amb altres membres adscrits al canal ni amb l'Ajuntament. Tampoc s'atendran consultes personalitzades, ni es respondrà cap missatge. Però tranquil/l·la, que per a nosaltres també hi ha normes: el nostre servei de WhatsApp funciona amb llistes de difusió i tots els missatges t'arribaran a tu i tots els adherits i adherides, de manera separada a la de la resta. Això vol dir que no t'afegirem a cap grup de WhatsApp i que ningú podrà conèixer el teu número de telèfon ni enviar-te missatges, tal com indiquem en l'apartat de protecció de dades.

COM EM DONO D'ALTA O BAIXA EN EL SERVEI?
Per donar-se d'alta al servei:
1. Guarda aquest número 674 99 01 58 a la teva agenda com a contacte (recomanem: Comunicació Ajuntament de Sentmenat)
2. Envia per WhatsApp la paraula ALTA.
3. A partir d’aquest missatge, els administradors/es de la llista de difusió procediran a donar-vos d’alta al servei i rebreu un missatge d’alta a la llista.

Per donar-te de baixa al servei:
1. Envia per WhatsApp la paraula BAIXA.
2. Els administradors/es de la llista de difusió procediran a donar-vos de baixa del servei i rebreu un missatge de baixa a la llista.

CONDICIONS DEL SERVEI I PROTECCIÓ DE DADES

Condicions del servei
Aquest és un servei gratuït prestat per l'Ajuntament de Sentmenat a través de l'aplicació mòbil WhatsApp i consisteix en l'enviament a la ciutadania d'informació municipal (notícies, agenda d'activitats, avisos). Aquest servei és unidireccional pel que no és vàlid per a contactar amb l'Ajuntament, ni realitzar sol·licituds oficials i no atén trucades telefòniques ni missatges. Si desitja contactar amb l'ajuntament a través dels canals oficials
L'Ajuntament Sentmenat es reserva el dret a modificar aquestes condicions si ho considera oportú i el comunicarà a les persones usuàries.

L'Ajuntament de Sentmenat es reserva el dret a deixar de prestar aquest servei si es produïssin canvis en el funcionament de l'aplicació WhatsApp que impedissin la prestació del servei en els termes actuals.  L'Ajuntament no es fa responsable de les fallades o errors que aquesta aplicació pugui generar en la recepció dels missatges.

Protecció de dades

Les dades facilitades seran incloses en un fitxer titularitat de l'Ajuntament de Sentmenat, la finalitat del qual és l'enviament de comunicacions per part de l'entitat a través de missatge de telefonia mòbil, WhatsApp. Aquestes dades podran ser objecte de cessió o comunicació als titulars de l'aplicació WhatsApp, amb la finalitat de prestar l'assistència tècnica necessària per a l'enviament dels missatges de telefonia. Les dades seran eliminades del fitxer en el moment de donar-se de baixa del servei.  Per donar-se de baixa cal enviar un missatge amb la paraula Baixa. Pot consultar tota la politica de protecció de dades de l'Ajuntament en aquest enllaç.
 

 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:44