Sentmenat es prepara per tornar a gaudir del CARNESTOLTES 2023

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 00:00

Enguany l'Ajuntament ha preparat diverses activitats dirigides a totes les edats perquè tothom pugui gaudir de la festa i les disfresses. L'Espai Jove, la Biblioteca, la plaça de la Vila i el pavelló Primer de maig seran els punts triats per gaudir el Carnestoltes 2023.

S'apropa una de les dates més esbojarrades de l'any, i és que Carnaval sempre és sinònim de disfresses i festa! Aquest any l'Ajuntament de Sentmenat llança un seguit de propostes que s'adapten a tots els gustos i edats perquè tothom pugui gaudir del Carnaval de la millor manera possible. 

Dimarts 14 de febrer

Per als més menuts el Carnaval començarà el dimarts. La Biblioteca acull a partir de les 17.30 h Disbauxa, amb l'Hora del conte del carnestoltes. Acte a càrrec de la rondallaire Mon Mas

Divendres 17 de febrer 

Divendres a la tarda, a partir de les 16.30 h, la Cercavila de Carnestoltes infantil sortirà de davant de l'Escola de Can Sorts. Al llarg de tota la rua hi haurà l'animació de la Cia. Els Pepsicolen. Tot seguit, a partir de les 17.30 h a la Plaça de la Vila, el Pregó i Festa de Carnestoltes infantil agafarà el relleu de la rua. El DJ Lopeta animarà els presents a ballar la música més marxosa i divertida del moment.

Més tard, a les 19 h, el Carnestoltes Jove -18 convidarà tots els joves del poble a ballar i passar-ho bé a la festa i concurs de disfresses amb servei de barra amb còctels sense alcohol. A partir de les 23 h serà el torn del Carnestoltes Jove +18, on també es realitzarà la festa i el concurs de disfresses per als més grans. 

Dissabte 18 de febrer 

El dissabte a partir de les 17.30 h es farà la Cercavila de Carnestoltes popular amb el concurs de disfresses organitzat per l'Ajuntament, que sortirà de la Plaça de la Vila. A partir de les 18 h al Pavelló Primer de Maig se celebrarà la Festa de Carnestoltes de tarda amb l'entrega de premis i la banda de versions Músics de carrer (versions de Txarango)Ja després de sopar, a partir de les 23 h, el Pavelló Primer de Maig també serà el lloc escollit per a la Festa de Carnestoltes de nit amb DJ i concurs de disfresses a mitjanit organitzat pel Cafè del Coro. 

Informació sobre el concurs de disfresses de divendres a l'Espai Jove: consulteu a l'Espai Jove La Tèxtil.

Informació sobre el concurs de disfresses de dissabte a la tarda:
  • Premis a les millors disfresses individuals i per comparsa i premi especial del jurat.
  • Les inscripcions s’hauran de formalitzar a la carpa instal·lada el mateix dia de la rua a la plaça de la Vila entre les 15 i les 17 h.
  • El jurat avaluarà les disfresses concursants durant el transcurs de la rua.
  • El veredicte i lliurament de premis es faran públics al pavelló primer de Maig durant la festa de Carnestoltes.
  • Consulteu les bases al document adjunt de la notícia.
Informació sobre el concurs de disfresses de dissabte a la nit: consulteu al Cafè del Coro.

Organitza i col·labora:

Ajuntament de Sentmenat
Biblioteca Alfonso i Orfila
Espai Jove La Tèxtil
Festa Major Jove
Ràdio Sentmenat
El Coro Sentmenat
El Cafè del Coro

Darrera actualització: 09.02.2023 | 18:30