Se celebra la Supercopa de Catalunya infantil de judo a Sentmenat

Dimecres, 23 de març de 2016 a les 09:30

El Pavelló de Can Sorts va acollir dissabte 19 de març, la Supercopa de Catalunya Infantil de Judo que va comptar amb uns 200 esportistes arribats d’arreu de Catalunya.

Es tractava de la prova definitiva per tal de decidir qui integrarà l’expedició de la Federació per al Campionat d’Espanya Infantil que es durà a terme el 7 de maig al Palau d’Esports de la ciutat de Madrid.

Els judokes compresos entre els 12 i 14 anys, van oferir durant tota la tarda, combats d’alta intensitat i van demostrar el bon estat de forma en què es troba aquesta categoria. A més, es va poder apreciar l’evolució ascendent dels esportistes des de la primera prova que es va celebrar al mes de novembre fins a la darrera, que va tenir lloc dissabte.

Amb els resultats d’aquesta competició i de les altres dues disputades aquesta temporada es definirà l’equip que representarà Catalunya al Campionat d’Espanya.

Tant el Director Esportiu de la Federació, Jordi Yuste, com els responsables de l'Àrea sub-15, Roman Valdivielso i Noèlia González, es mostraven molt satisfets del nivell que els esportistes infantils han ofert durant tota la temporada i del grau d'interès mostrat en els entrenaments federatius.

La valoració de la temporada és molt positiva. A diferència de la temporada passada, aquest any les places per al Campionat d’Espanya han estat disputades fins a l’últim moment i fins dissabte no van quedar clarament definits els esportistes que integrarien la delegació de la Federació”-ha comentat Noèlia González. “L’equip amb el qual participarem en el Campionat d’Espanya és molt fort i ambiciós, amb ganes de sumar medalles; així que estem molt esperançats de cara a la cita del 7 de maig”-ha afegit la seleccionadora sub-15.

L’Ajuntament de Sentmenat, agraeix tant al Club Judo Sentmenat com a la Federació, que de Sentmenat hagi estat escollida per a la celebració d’aquest esdeveniment esportiu, que sens dubte fa que la nostra vila sigui més coneguda arreu del país.

Darrera actualització: 23.03.2016 | 11:24